Demirhan İlkokulu

WEB https://demirhanio.meb.k12.tr
Adres : DEMİRHAN MAH. DEMİRHAN SK. NO 281 SULTANHİSAR / AYDIN
VİZYON : Bireyleri; aldıkları eğitimi günlük hayata aktarabilen, sorgulayan ve eleştiren, öğrenmeyi hayatları boyunca devam ettiren; Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve Türk Milletine katkı sağlayan, insan haklarına saygılı, bilimsel düşünce gücüne ve milli, manevi değerlere sahip, dürüst, samimi, sorumluluklarını bilen, hak ve özgürlüklerine sahip çıkan, erdemli birer vatandaş olarak yetiştirmektir...
MİSYON : Bireyleri; Türk Milli Eğitiminin genel amaçları çerçevesinde, Atatürk İlkeleri doğrultusunda, Ulu Önderin göstermiş olduğu yolda ilerleyen sorumluluk duygusuna sahip, kendine güveni olan, topluma faydalı ve sağlıklı bireyler olarak bir üst öğretime ve hayata hazırlamaktır.
BAŞARILAR :

Saatler :
Yabancı Dil :
Isınma : KALORİFER
Servis : YOK
Ulaşım : Karayolu ile ulaşım imkanı vardır.
Yerleşim Yeri : Köy
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Atça´ya 14 KM, Sultanhisar İlçesine 20 KM, Aydın iline 46 KM
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :